رضا پورکریمان

ReZa PouRKaRiMaN
رضا پورکریمان

تو دنیای منی اما ؛ به دنیا اعتمادی نیست !

پیام های کوتاه

بایگانی

۳ مطلب در تیر ۱۴۰۳ ثبت شده است

.

حقایق طبیعی را نمی توان نادیده گرفت. در فلسفه ، مذهب ، اخلاق و سیاست ممکن است جمع دو با دو بشود پنج ، ولی هنگامی که کسی در حال طراحی اسلحه یا هواپیماست ، جمع آنها باید چهار شود. همیشه ملت های نالایق دیر یا زود مغلوب می شوند و مبارزه برای رسیدن به حداکثر توانایی ریال مغایر با داشتن تصورات واهی است.

اما زمانی که جنگ عملا به صورت مستمر در می آید ، از خطر آن کاسته می شود. وقتی جنگ ادامه دارد ، هیچ چیز به اندازه ی نیروی نظامی مورد احتیاج نیست. پیشرفت های صنعتی متوقف می شوند و بسیاری از حقایق آشکار یا انکار می شوند یا مورد بی توجهی قرار می گیرند.

.

۳۱ تیر ۰۳ ، ۱۲:۰۰

.

دانشمند امروز یاآمیزه ای از روانشناس و مأمور تحقیق است که با دقت فوق العاده درباره معنای حالت های چهره ، رفتار و آهنگ صدا تحقیق می کند و مسایل مختلفی را که در مجبور کردن افراد به راستگویی موثرند. مانند داروها ، شوک درمانی ، خواب مصنوعی و شکنجه ی جسمی مورد مطالعه قرار می دهند ، یا دانشمندا یکی از رشته های شیمی ، فیزیک یا بیولوژی است که فقط در مورد شاخه هایی از رشته ی درسی خود علاقمند است که با گرفتن جان آدم ها، سر و کار دارد. در آزمایشگاه های بزرگ وزارت صلح و در ایستگاه های تحقیقاتی پنهان در جنگل های برزیل و یا در صحرای استرالیا و یا در جزایر کشف نشده ی قطب جنوب ، گروهی از متخصصان به طور خستگی ناپذیر مشغول کارند. برخی از آنها فقط به برنامه ریزی تدارکات جنگ های آینده می پردازند ، برخی دیگر مشغول اختراع بمب های موشکی بزرگ تر و مواد منفجره ی پر قدرت تر و سپر دفاعی غیر قابل نفوذتری هستند ، عده ای دیگر در حال تحقیق برای یافتن گازهای جدید کشنده تر هستند ، یا به دنبال سموم قابل حلی هستند که بتوان آن را در مقادیر بسیار زیاد تولید کرد ، به طوری که برای از بین بردن کل پوشش گیاهی یک قاره کفایت کند ، یا سعی می کنند نسل جدیدی از میکروب های بیماری زا را پدید آورند که در مقابل تمام پادزهرها مقاوم باشد ، عده ای دیگر مشتاق هستند خودرویی بسازند که بتواند همانند زیر دریایی که در زیر آب حرکت می کند ، این وسیله هم در زیر خاک حرکت کند ، یا هواپیمایی که مانند کشتی بادبانی نیاز به پایگاه نداشته باشد ؛ بعضی دیگر به دنبال احتمالات بعیدتری هستند ، مانند متمرکز کردن اشعه ی خورشید برای عبور از عدسی هایی که هزاران کیلومتر دورتر در فضا قرار داده شده اند و یا تولید زمین لرزه با موج های جزر و مدی مصنوعی با بهره گیری از گرمای هسته ی زمین.

.

۱۴ تیر ۰۳ ، ۱۷:۰۰

.

اگر ثروت روزی جنبه ی عمومی پیدا کند ، دیگر امتیازی برای کسی به وجود نخواهد آورد . بدون شک ، می توان جامعه ای را در نظر آورد که در آن ثروت مادی و رفاه ،  به طور مساوی توضیع می شود  ولی قدرت در دست طبقه ممتاز باشد. اما در عمل چنین جامعه ای عمر طولانی نخواهد داشت.  زیرا اگر همه به طور یکسان از فراغت و آسایش خیال بهرمند شوند  توده های گسترده ی مردم که به دلیل فقر عقب مانده اند ، خیلی زود به سواد و آگاهی می رسند و دیر یا زود متوجه می شوند که اقلیت ممتاز کار خاصی انجام نمی دهند و سپس اقدام به نابودی آن می کنند. در دراز مدت  ، وجود یک جامعه ی طبقاتی فقط بر اساس فقر و نادانی ممکن می شود.

.

۰۴ تیر ۰۳ ، ۰۰:۰۰